fbpx

Vi erbjuder upp till 33% rabatt på våra spabadsmodeller

Du kan begära offert genom att registrera dina uppgifter, spabadsmodell och färg här. OBS! Du förbinder dig inte till något i detta skede.

Du kan också kontakta oss via e-post: info@spadealers.fi eller telefon: +358-500 761115

Andreas & Josefine recenserar ett TopSpa Medio

Läs mera recensioner här på spadealers.eu

Skicklig och bra service. Produkten kom vid avtalat datum. Produkten var svängd så att kontrollpanelen var nedåt mot lastpallen, inte som i beskrivningen men det var ändå enkelt att sätta den på rätt plats.

Vår TopSpa Medio var lätt att installera. Vi installerade en KWh mätare också, från att vi började använda produkten 12.07.19 och fram till 07.08.19 så har det blivit 223 KWh och med Vasa elektriskas pris på 12,07 cent (överföring och elförbrukning) så blir det 26,00 € första månaden. Första två veckorna blev det badande ca. 20h/vecka och 15h/vecka dom två andra veckorna. Vi kommer också att installera en frostvakt för säkerhets skull.

Locklyftaren var en bra produkt som underlättar hantering av locket mycket men tyvärr var bruksanvisningen inte 100 % men det gick bra ändå.

Bruksanvisningen till själva TopSpa Medio var bra och lätt att förstå. Tydliga bilder och förklaringar på vad som är vad och hur man skall göra.

Rengöringen av vatten och produkten är också väldigt enkel, bra att mäta pH-värdet varje dag för att hålla det i skick. Upplevelsen är underbar. En vardagslyx. Har man haft en stressig dag så gör nog TopSpa Medio ett under. Allt har funkat bra, inga problem. Vi är otroligt nöjda och kommer att njuta ofta i denna under alla årstider.

Andreas & Josefine, Helsingby

Vi säljer nu direkt till dig utan mellanhänder