fbpx

Meistä

SpaDealers – Kylpy- ja saunatuotteisiin erikoistunut perheyritys

SpaDealers on Suomen länsirannikolla sijaitseva perheyritys, joka on toiminut eri liiketoiminta-alueilla perustamisestaan, vuodesta 1981 lähtien. Kylpytuotteet (ulkoporeallas, poreallas, kylpytynnyri ja sauna) tulivat mukaan liiketoimintaan vuonna 2003.

Oma tuotekehittely
Määrätietoinen panostuksemme mm. perinteisen kylpytynnyrin tuotekehittelyyn on johtanut siihen, että SpaDealers on tänä päivänä yksi merkittävimmistä innovaattoreista alallaan. Nykyiset mallimme ovat paitsi edistyksellisiä myös pelkistetyn käytännöllisiä parhaan mahdollisen toiminnan ja käyttömukavuuden varmistamiseksi.

Ensiluokkainen valmistus
Tuotteemme valmistetaan omissa tiloissamme ja omilla koneillamme Korsnäsissä. Suuri osa tuotannosta toteutetaan CNC-työstökoneilla.

Tuotevienti ulkomaille
Tuotteitamme viedään lukuisiin maihin. Ulkomaanvienti onkin tärkeä lisä toimintaamme, jonka kotimarkkinat Suomessa ovat kausiluonteiset ja rajoitetut.

Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima
Olemme ylpeitä voidessamme tarjota markkinoiden laajimman valikoiman suomalaisesta korkealuokkaisesta lämpökäsitellystä männystä valmistettuja erilaisia allas- ja saunamalleja. Tarjoamme sinullekin mahdollisuuden nauttia aidosta suomalaisesta saunasta oman kotisi tai vapaa-ajan asuntosi pihapiirissä.

Laatu ja palvelu
”Where Quality and Service meet” on tavaramerkkimme, ja asiakastyytyväisyytesiimeidän tärkein tavoitteemme. Oman suunnittelun, tuotekehityksen ja valmistuksen ansiosta hallitsemme koko tuotantoprosessin ja varmistamme siten sekä tuotteidemme korkean laadun että hyvän tuote- ja huoltotietämyksen. Noudatamme toimintaamme ja tuotteitamme koskevia, kulloinkin voimassa olevia vaatimuksia, lakeja ja säädöksiä. Olemme turvallinen toimittaja, johon voit luottaa.

Nyt voit ostaa suoraan meiltä, ilman välikäsiä!